Polskie Hotele Niezależne

Polish Prestige Hotels Blog

Keep abreast of the news

Our Objects

Restauracja Destylarnia wśród wyróżnionych w konkursie Wine & Food Noble Night

Restauracja Destylarnia wśród wyróżnionych w konkursie Wine & Food Noble Night

12 października 12 restauracji zaprezentowało swoje umiejętności podczas finałowej gali XII edycji Wine&Food Noble Night. Zespoły restauracyjne wybrane w ogólnopolskich eliminacjach, a wśród nich drużyna z Restauracji Destylarnia reprezentująca Pałac Mierzęcin, na oczach publiczności przygotowywały autorskie, dwudaniowe menu, skomponowane specjalnie na tę okazję.

Szef Kuchni Pałacu Mierzęcin – Dawida Łągowski i jego zespół zajęli drugie miejsce w kategorii ‘Danie Główne’ i wywalczyli staż w  restauracji Northcote (*Michelin). Nagrodzone danie to kwintesencja tego z czego słynie mierzęcińska kuchnia – dziczyzna i slow food. Jury i publiczność docenili  jelenia w  wołowym sosie  demi-glace z kopytkami, burakiem, jarmużem i lubczykiem.

Hasłem przewodnim tegorocznej edycji były najnowsze trendy  w kulinarnym świecie. Organizatorzy postawili sobie pytanie jak  światowa moda wpisuje się w naszą kuchnię, a na ile pozostajemy wierni naszym smakom.  

Redakcja

Join us on Facebook

Inspirations, special offers, discounts only for the fans - joins us today!

Join the Prestige Club

See how much you can save!
Join the Prestige Club for free!
Get your Prestige Club card and number.
Achieve access to discounts!
Collect points for extra services.

Instant registration at the Presige Club

Quickly and without any cost. Join the Prestige Club and start saving!

Object locations

  • All
  • W górach
  • Nad morzem
  • Nad jeziorem
  • W mieście
  • Obiekty Historyczne
Augustów
">

Subscribe to the newsletter!

Get the best offers!
 
Log in
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close